Buigstatenprogramma Bisca

Het buigstaten programma Bisca is handig in gebruik en stelt u in staat om tegen een aantrekkelijke prijs een modern en betrouwbaar hulpmiddel aan te schaffen. Bisca is uitbreidbaar met diverse modules zoals labels, vormengenerator, fakturatie, produktieplanning of aansturing van de de beugelautomaat. Met Bisca kunt u echt eenvoudig een mooie buigstaat maken.

Ondersteuning op afstand is eenvoudig voor ons. Een onderhoudscontract voor zorgeloos gebruik is natuurlijk mogelijk. Bisca buigstatenprogramma is reeds 75 keer verkocht. Voor een demonstratie of het op proef gebruiken van Bisca bel Marcel Dierckx tel. 06-53507007 of contact Piet Molendijk tel. 06-11350051 of kijk op www.molendijkschilt.nl .

 

Om een 1e indruk te krijgen, klik hier of bekijk onderstaande PDF's.

Folder folder bisca beknopt

 

 

 

Buigstaat 2 elementen buigstaat

 

Buigstaat barcode buigstaat met barcode
Totaallijst per onderdeel totaallijst   Totaallijst per buigstaat totaallijst sortering op buigstaat
Produktielijst barcode produktielijst met barcode      
Assemblagelijst assemblagelijst      
Labels 8x per A4 labels op A4   Labels per stuk label per stuk met barcode
Mandagenregister mandagenregister      
Faktuur demo faktuur      
Layout programma Bisca layout in bisca      

De buigstaat is het hart voor de volgende processen zoals labels, faktuur, export, bvbs, aansturing, barcode.

BVBS-module berekent de maatvoering en drukt die af op de schets die bij de buigstaat of laslijst wordt afgedrukt. Wordt de maatvoering op de buigstaat aangepast, zal ook gelijk de lasschets meeveranderen. De maatvoering heeft betrekking op de berekening van de hulpmaten voor het weergeven van de merken van de buigstaat. Langs- en dwarsstaven en stekken worden dan gemaatvoerd weergegeven. Voor korven wordt de beugelafstand getoond en de maatvoering van de sparingen waar ze van toepassing zijn.

Bisca en BVBS-module biedt speciale tools en slimme macro's (= geautomatiseerde routines) die de snelle automatisering van tijdrovende structurele taken mogelijk maken. Gebruik macro's om typische onderdelen van stalen structuren zoals verbindingen, gordingen, windverbanden, roosters, trappen, leuningen en ladders te genereren. Voor gewapend beton zijn er macro's om een karakteristiek deel van de structuren zoals balken, kolommen, funderingszolen te genereren (inclusief de wapening en klaargemaakte wapeningstekeningen met aparte buigstaat van het element).

Import bespaart tijd bij de invoer van de buigstaat.
BVBS-module leest de wapening in en toont die in 3D vorm, waardoor gelijk kan worden bekeken of de verlegging van de staven juist is.